Законодавство Євросоюзу з охорони праці - Голопура, Світлана Миколаївна (My University, 2019)
Тези доповідей вчених, науковців, науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників XIX міжнародної конференції «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування» (25-29 березня 2019 року) присвячену 205-річчю з дня народження Т.Г. Шевченка під гаслом «І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь...».
Збірник тез доповідей xiх міжнародної конференції науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування» (25–29 березня 2019 року) присвячену 205-річчю з дня народження Т.Г. Шевченка під гаслом «І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь…»
Keywords: охорона праці; Євросоюз; законодавство Євросоюзу; директиви ЄС щодо захисту працівників; labour protection; European Union; EU legislation; EU directives on the protection of workers