Обгрунтування параметрів розпилюючих робочих органів обприскувача для внесення рідких мінеральних добрив - Онищенко, Володимир Борисович; Ужва, В. С.; Барановський, Віктор Миколайович (My University, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників XIV Міжнародної науково-практичної конференції «Обуховські читання» з нагоди 93-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, академіка АН ВШ України, Обухової Віолетти Сергіївни (1926-2005), в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку прикладної геометрії та інженерної графіки, дизайну, питання викладання графічних дисциплін.
Збірник тез доповідей XIV Міжнародної науково-практичної конференції «Обуховські читання» з нагоди 93-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, академіка АН ВШ України, Обухової Віолетти Сергіївни (1926-2005) 29 березня 2019 року
Keywords: обприскувач; параметри розпилюючих робочих органів обприскувача; внесення рідких мінеральних добрив; керування системою обприскувача; sprayer; parameters of spraying nozzles of the sprayer; application of liquid mineral fertilisers; Controlling the sprayer system