Реалізація та захист екологічних прав громадян: теоретико-правові аспекти - Краснова, Марія Василівна; Краснова, Юлія Андріївна (ФОП Ямчинський О.В., 2021)
Наукове видання присвячене дослідженню теоретико-правових та практичних аспектів реалізації та захисту сучасного типу прав людини і громадянина – екологічних прав громадян. На засадах досягнень сучасної теорії права, теорії конституційного та екологічного права, інших галузей розкрито засади становлення цього важливого правового інституту, механізми реалізації та захисту юридичних можливостей громадян у галузі використання природних ресурсів, охорони навколишнього природного середовища та забезпечення екологічної безпеки. Видання розраховано на студентів юридичних спеціальностей, викладачів, наукових працівників, а також на тих, хто цікавиться проблемами реалізації та захисту екологічних прав громадян.
Рекомендовано до друку Вченою радою Інституту права Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Keywords: право; екологічне право