Рунная овца. Ее шерсть; разведение и кормление рунных овец и уход за ними - Керте (Изданіе А.Ф. Девріена, 1881)
Оцифроване рідкісне видання з фондів наукової бібліотеки є цінним джерелом для дослідників, істориків, науковців. Видання було надруковане у минулому та зберігає особливу наукову, історичну та культурну цінність. Цифрова версія забезпечує зручний доступ до автентичного змісту документа, сприяє збереженню оригіналу та підтримує розвиток відкритої науки. Оцифрування здійснено з дотриманням усіх вимог до збереження бібліографічної унікальності та автентичності першоджерела.
Keywords: рунная овца; разведение рунных овец; кормление рунных овец; уход за рунными овцами