Актуальні завдання гірського лісівництва в Українських Карпатах - Гудима, В. Д.; Парпан, Т. В.; Трентовський, В. В.; Данілова, Іванна Олександрівна (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Лісова типологія як основа наближеного до природи лісівництва» (9-12 жовтня 2019 року).
Keywords: лісівничо-екологічна типологія; формація; наближене до природи лісівництво; рубки переформування