Газета "За сільськогосподарські кадри", № 3 (15 січня), 1980 - (:unkn) unknown (Українська ордена Трудового Червоного прапора сільськогосподарська академія, 1980)
Зміст: Високе довір’я. Назустріч виборам . - С.1 Увага сесія! . - С.1 : фото М. Плиски. На фото викладач кафедри загальної ентомології М. О. Лисенко Увага сесія! . - С.1 : Фото Г. Аркадьева. Заліковка - обличчя студента Гарбар, М. Попереду "Зимові жнива". Увага-сесія! / М. Гарбар. - С.1 Троніна, Л. Перша сесія. Увага сесія! / Л. Троніна. - С.1 Бенедікт, О. Пора звіту. Увага - сесія! / О. Бенедікт. - С.1 Гаврилюк, В. З вогником у серці / В. Гаврилюк. - С.2 Перші комуністичні . - С.2 Урденко, О. Зустріч з відомим українським письменником М. Плачіндою / О. Урденко. - С.2 : фото О. Урденко Архипов, А. Октябрь : вірш / А. Архипов. - С.2 Тематика і календарний план занять школи молодих комуністів на 2 півріччя 1979-80 навчального року . - С.2 Шерін, С. США: політика експансії у південно-східній Азії : на допомогу слухачам університету молодого лектора / С. Шерін. - С.3-4 Глушанова, С. Резерв радянської науки / С. Глушанова. - С.3 Погорілець, О. Обрії студентскої творчості / О. Погорілець. - С.3 Положення про огляд-конкурс колективів художньої самодіяльності факультетів УСГА, присвячений 110-й річниці з дня народження В. І. Леніна і 35-річчю перемоги над фашистськими загарбниками . - С.3 Плиска, М. Зустріч з виробничниками / М. Плиска. - С.4 Гнучкий, В. Подорож до "скляного царства" / В. Гнучкий. - С.4 Левицький, А. Ми змагатимемось / А. Левицький. - С.4 Циганок, М. Поле : рорздуми / М. Циганок. - С.4 Голуб, А. Знову про гриб. Поради лікаря / А. Голуб. - С.4 З історії речей. У світі цікавого / зібрала Л. Бельдей. - С.4
Keywords: Лисенко, М. О.; науково-дослідна робота студентів агрохіміків; гуртківці факультету механізації сільського господарства