Динамічна оптимізація кулачкового приводу машин роликового формування - Ловейкін, Вячеслав Сергійович; Почка, Костянтин Іванович (ЦП Компринт, 2016)
Монографія написана на основі досліджень авторів режимів руху роликової формувальної установки з кулачковим приводним механізмом для забезпечення зворотно-поступального руху формувального візка. У ній наве-дено аналіз режимів руху кулачкових механізмів, запропоновано методику синтезу оптимальних режимів руху, яка дозволяє отримати будь-які режими, що відображають ті або інші властивості кулачкового механізму. Розрахова-но оптимальні режими руху формувального візка при його переміщенні від одного крайнього положення до іншого, проведено оптимізацію режиму ре-версування та здійснено оптимізацію крайових умов. Призначена для наукових та інженерно-технічних працівників, а та-кож може бути корисна аспірантам, магістрам та студентам машинобудівних спеціальностей вищих навчальних закладів
Публікується за рішенням Вчених рад Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол № 10 від 30.03.2016р.) та Київського національного університету будівництва і архітектури (протокол № 41 від 26.02.2016р.)
Keywords: машини для бетонних робіт