Коронавірусна інфекція собак - Лісова, Вікторія Вікторівна; Радзиховський, Микола Леонідович (ЦП Компринт, 2019)
У монографії узагальнено дані сучасної літератури та наведені результати власних досліджень щодо коронавірусної інфекції собак, зокрема хвороба розглядається з різних сторін і на різних рівнях деталізації біологічних і молекулярно-генетичних характеристик етіологічного фактору, філогенезу, патогенетичних механізмів та особливостей епідеміології та епізоотології, клінічного прояву та патоморфологічнх змін. З урахуванням одержаних авторами даних, детально описано макроскопічні й мікроскопічні зміни в різних органах за коронавірусної інфекції в собак. Монографія розрахована на фахівців ветеринарної медицини, науковців і студентів напряму (спеціальності) «Ветеринарна медицина».
Рекомендовано до друку Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: коронавірусна інфекція; собака; хвороби; інфекційні патології; епідеміологія; епізоотологія