Иллюстрированный определитель грибов Средней России - Шереметева, Е. П. (Издание естественно-исторического музея гр. Е.П. Шереметевой в с. Михайловском, 1909)
Оцифроване рідкісне видання з фондів наукової бібліотеки є цінним джерелом для дослідників, істориків, науковців. Видання було надруковане у минулому та зберігає особливу наукову, історичну та культурну цінність. Цифрова версія забезпечує зручний доступ до автентичного змісту документа, сприяє збереженню оригіналу та підтримує розвиток відкритої науки. Оцифрування здійснено з дотриманням усіх вимог до збереження бібліографічної унікальності та автентичності першоджерела.
Hymenomycetineae
Из книг Г.А. Стоянова
Keywords: Иллюстрированный определитель грибов; грибы; Средняя Россия