Газета "За сільськогосподарські кадри", № 19 (24 грудня), 1991 - (:unkn) unknown (Українська сільськогосподарська академія, 1991)
Зміст: Рябченко, В. Незабаром сесія / В. Рябченко. - С.1 Кузенков, О. Нагородження переможців / О. Кузенков. - С.1 Добробаба, А. Україні : вірш / А. Добробаба. - С.1 Новий збірник . - С.1 Долгополов, В. Зрубана пам’ять : публіцистичні роздуми / В. Долгополов. - С.2 Анатольєв, В. Щодо реорганізації вузу : інтерв’ю з проректором з учбової роботи Т. П. Різниченка / В. Анатольєв. - С.2 Веселовський, І. Подумаймо разом : резонанс на статтю Манька Ю. П. "Гостя - Катерина Мотрич" в газеті № 17 / І. Веселовський. - С.2 Як називаватися академії? : запрошуємо до розмови. - С.2 Яковенко, М. Зима екзаменує. Про холоднечу в аудиторіях, гарячі обіцянки проректорів і ультиматум ректоратотові, профкому академії аж до попереджувального страйку / М. Яковенко. - С.3 Він став символом України. З біографії М. С. Грушевського : наш календар. - С.4 : фото М. С. Грушевського
Keywords: спортивні досягнення; біохімія сільськогосподарських тварин; фізіологія сільськогосподарських тварин; біотехнологія сільськогосподарських тварин