Методичні вказівки з дисципліни «Іноземна мова» (англійська) призначені для підготовки до складання єдиного вступного екзамену до магістратури студентів ОС «Бакалавр» спеціальностей: 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування - Розгон, Ірина Юріївна; Шанаєва-Цимбал, Людмила Олексіївна (My University, 2020)
Методичні вказівки з дисципліни «Іноземна мова» (англійська) призначені для підготовки до складання єдиного вступного екзамену до магістратури студентів ОС «Бакалавр» спеціальностей: 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування» Мета даної розробки – підготувати студентів до складання єдиного вступного іспиту до магістратури, розвиток комунікативних навичок з фаху, навичок читання та перекладу іншомовних джерел.
Рекомендовано вченою радою гуманітарно – педагогічного факультету НУБІП України.
Keywords: англійська мова; іноземна мова