Принципи державного регулювання транспортної галузі - Вольська, О. М.; Симоненко, Р. В. (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів по матеріалам ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (23-25 квітня 2020 року).
Keywords: державне регулювання транспортної галузі; транспортна галузь; транспортна система; state regulation of the transport industry; staatliche Regulierung des Transportwesens; transport sector; Verkehrssektor; transport system; Verkehrssystem