Моніторинг шкідників сільськогосподарських культур - Сідько, Лариса Костянтинівна (НУБіП України, 2023)
Письмова довідка на тему: «Моніторинг шкідників сільськогосподарських культур».
Keywords: сільськогосподарські культури; моніторинг шкідників; список літератури; agricultural crops; pest monitoring; list of references