Вплив мікробіологічного препарату «Поліміксобактерин» на інтенсивність проростання насіння представників роду Petunia Juss. - Карпенко, О. А.; Сидоренко, Ірина Олександрівна (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: проростання насіння; петунії флорибунда; біологічні препарати; seed germination; floribunda petunias; biological preparations; Keimung der Samen; biologische Präparate