Аналіз пристроїв для внесення підстилки - Радчук, Віталій Валерійович (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: сільськогосподарські машини; механізована доставка; машин для розкидання підстилки; сільськогосподарська техніка; agricultural machinery; mechanised delivery; machines for spreading bedding; agricultural equipment