Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні '2019", 15-16 травня 2019 року, НУБіП України, Київ - (:unkn) unknown (НУБіП України, 2019)
Збірник матеріалів VII Міжнародної науково-практичної конференції "Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні ’2019", 15-16 травня 2019 року, НУБіП України, Київ. - К.: НУБіП України, 2019. - 255 с.
Рекомендовано до друку вченою радою факультету інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: глобальні проблеми інформатизації; регіональні проблеми інформатизації; природокористування; суспільство; global problems of informatization; regional problems of informatization; nature management; society; Gesellschaft; Globale Probleme der Informatisierung; regionale Probleme der Informatisierung; Naturmanagement