Правове регулювання мораторію на продаж земель в Україні - Кресь, О. В. (НУБіП України, 2019)
У статті проведено аналіз сутності мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення в Україні, визначено правові позиції європейських держав щодо мораторію на землю та виокремлено позитивні і негативні наслідки скасування мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення в Україні.
Keywords: земля; земельний фонд; цільове призначення земель; вид економічної діяльності; землі сільськогосподарського призначення; мораторій