Інтеграція природоресурсного законодавства України до законодавства Європейського Союзу у сфері зміни клімату - Дейнега, Марина Андріївна (НУБіП України, 2019)
У статті проведено аналіз сучасного стану адаптації екологічного законодавства України до законодавства Європейського Союзу у сфері навколишнього середовища, а також визначено особливості інтеграції природоресурсного законодавства України до законодавства Європейського Союзу у сфері зміни клімату.
Keywords: природоресурсне законодавство; законодавство; зміна клімату; адаптація законодавства; інтеграція законодавства; законодавство ЄС з навколишнього середовища