Проектування технологічних процесів у тваринництві: підручник - Ревенко, Іван Іванович; Хмельовський, Василь Степанович; Заболотько, Олег Олександрович; Ребенко, Віктор Іванович; Ревенко, Юлій Іванович; Потапова, Світлана Євгенівна; Ачкевич, Оксана Миколаївна; Радчук, Віталій Валерійович (ЦП Компринт, 2018)
Підручник підготовлено відповідно до навчальної програми однойменного курсу для спеціальностей 208 «Агроінженерія», 133 «Галузеве машинобудування», 192 «Будівництво та цивільна інженерія» вищих навчальних закладів освіти. Наведено вихідні дані та етапи проектування тваринницьких об’єктів, умови розробки потокових технологічних ліній
Рекомендовано Міністерством освіти і науки України як підручник для студентів вищих навчальних закладів (Протокол № 4 засідання Вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України від 28 листопада 2018 р.)
Keywords: машини та обладнання для тваринництва