Заходи щодо обмеження поширення збудника шютте сосни звичайної у ДП «Ємільчинське ЛГ» - Гайченя, М. О. (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Відновлення, охорона й збереження рослинного світу лісів України в умовах техногенного навантаження та змін клімату» (15–16 жовтня 2019 року).
Keywords: інфекція шютте; сосна звичайна; фунгіцидні розчини; Schütte infection; Scots pine; fungicidal solutions; Schütte-Infektion; Kiefer