Основи землеробства і рослинництва - Танчик, Семен Петрович; Рожко, Валентина Михайлівна; Карпенко, Олена Юріївна; Анісимова, Антоніна Анатоліївна (НУБіП України, 2019)
Зміст навчального посібника відповідає навчальній програмі дисципліни «Основи землеробства і рослинництва». Посібник буде корисний студентам, аспірантам та викладачам закладів вищої освіти.
Рекомендовано Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України як навчальний посібник для студентів вищих навчальних аграрних закладів освіти II - IV рівнів акредитації за спеціальністю 193- «Геодезія та землеустрій»
Keywords: землеробство; рослинництво; будова грунту; сівозміни; обробок грунту; ерозія грунтів