Особливості зношування ножів засобів для приготування і роздавання кормів - Новицький, Андрій Валентинович (ТОВ «Аквамарин Ексклюзив», 2019)
Тези доповідей XV Міжнародної наукової конференції «Раціональне використання енергії в техніці. TechEnergy 2019» (19-22 травня 2019 року) з нагоди 88-ї річниці від дня народження Момотенка Миколи Петровича (1931-1981).
Keywords: зношування ножів для приготування кормів; приготування і роздавання кормів; сільськогосподарська техніка; wear and tear on the feed preparation knives; Verschleiß an den Messern der Futterzubereitung; preparation and distribution of feed; Zubereitung und Verteilung von Futtermitteln; agricultural machinery; Landmaschinen