Основи електропостачання - Козирський, Володимир Вікторович; Волошин, Семен Михайлович (ЦП Компринт, 2021)
Підручник призначений для підготовки студентів у вищих навчальних закладах за спеціальністю 141 Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка. Перероблене та доповнене видання
Keywords: Електропостачання