Сутність предметно-мовного інтегрованого навчання під час вивчення англійської мови студентами немовних факультетів - Яременко, Н. В. (НУБіП України, 2019)
Статтю присвячено висвітленню сутності та змісту предметного-мовного інтегрованого навчання під час викладання англійської мови студентам немовних факультетів (CLIL). Установлено, що методика CLIL виникла під впливом глобалізаційних процесів, які у свою чергу пов’язані зі швидкими темпами соціально-економічних змін; технологізацією та комп’ютерізацією; появою мілінніалів.
Keywords: CLIL; методика; студенти; немовні факультети; викладач; англійська мова