Консалтингова компанія для фермерів з біотехнологічною лабораторією - Голопура, Світлана Миколаївна; Дудка, Л. Є. (ТОВ «Аквамарин Ексклюзив», 2019)
Тези доповідей XV Міжнародної наукової конференції «Раціональне використання енергії в техніці. TechEnergy 2019» (19-22 травня 2019 року) з нагоди 88-ї річниці від дня народження Момотенка Миколи Петровича (1931-1981).
Keywords: консалтингова компанія для фермерів; біотехнологічна лабораторія; консалтингові компанії з біотехнологічними лабораторіями; consulting company for farmers; Beratungsunternehmen für Landwirte; biotechnology laboratory; Biotechnologielabor; consulting companies with biotechnology laboratories; Beratungsunternehmen mit biotechnologischen Laboratorien