Щодо природного заростання піщаних літоземів в Українському Поліссі - Бровко, Ф. М.; Бровко, Д. Ф. (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: піщані літоземи; заростання пісків; довкільні фітоценози; sandy loam; sand encroachment; environmental phytocenoses; Sandlithe; Umweltphytocenosen