Схема підтримання працездатності сільськогосподарських машин під час їх експлуатації - Роговський, Іван Леонідович (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019».
Збірник тез доповідей VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019»
Keywords: сільськогосподарські машини; надійність вузлів і деталей; керовані перемінні величини; agricultural machinery; reliability of components and parts; controlled variables; landwirtschaftliche Maschinen; Zuverlässigkeit von Baugruppen und Teilen