Методичні вказівки до виконання самостійних робітз дисципліни «Раціональне використання та охорона земель» - Купріянчик, Ірина Петрівна; Бутенко, Євген Володимирович; Аврамчук, Богдан Олегович; Дорош, Андрій Йосипович (НУБіП України, 2019)
Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з дисципліни «Раціональневикористання та охорона земель» Для студентів денної форми навчання напряму підготовки геодезія, картографія та землеустрій
Рекомендовано Вченою радою факультету землевпорядкування
Keywords: охорона земель; картографія; геодезія; землеустрій; грунт