Оцінка екосистемої послуги мисливських угідь - Білоус, Валентин Михайлович; Білоус, Андрій Михайлович; Сніцар, В. Р. (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві» (18-19 квітня 2019 року)
Keywords: мисливські тварини; управління мисливським господарством; екосистемні послуги; game animals; Jagdtier; hunting management; ecosystem services; Ökosystemdienstleistungen