Зміна фізичних властивостей термообробленої деревини ясена - Горбачова, Олександра Юріївна (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: термооброблення деревини; ясен; фізичні властивості деревини; heat treatment of wood; clear; physical properties of wood; Wärmebehandlung von Holz; klar