Integrated Technical English Course :Ч. 2. Master’s Course - Пономаренко, Оксана Григорівна; Березова, Людмила Василівна; Якушко, Катерина Григорівна; Мудра, Світлана Вячеславівна; Іванова, Оксана Вікторівна; Цимбал, С. В.; Бялик, В. Д. (Експодрук, 2018)
Видання продовжує інтегрований курс з розвитку іншомовних комунікативних міжпрофесійних та міжпредметних зв‘язків студентами технічних факультетів аграрних університетів під час дистанційного вивчення профільної ділової іноземної мови на магістратурі
Ч. 2. Master’s Course
Рекомендовано до друку Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України (протоко л№ 4 від 28.11.2018р).
Keywords: англійська мова