Страховий менеджмент - Опальчук, Руслана Миколаївна (ЦП Компринт, 2023)
Навчальний посібник містить основні положення сучасної теорії страхового менеджменту, розкриває його сутність та необхідність в умовах ринкової економіки. Окремі підрозділи розкривають зміст методичних підходів до управління страховими ризиками, страхового маркетингу, управління персоналом страхових компаній, управління фінансовою діяльністю та платоспроможністю страхових компаній та питань врегулювання страхових претензій. Посібник допоможе майбутнім фахівцям у галузі фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку засвоїти теоретичний матеріал, здобути практичні навички та компетентності у питаннях організації та функціонування страхового бізнесу в Україні. Для викладачів, студентів та аспірантів економічних спеціальностей, економістів-практиків у сфері страхового бізнесу.
Затверджено і рекомендовано до другу на засіданні Вченої ради НУБіП України
Keywords: страховий менеджмент; менеджмент; страхування; ринкова економіка; insurance management; management; insurance; market economy; Marktwirtschaft; Versicherungsmanagement; Management; Versicherung