Лабораторні роботи з фізики : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт. Ч.1. Модулі 1,2,3 - Бойко, Володимир Васильович; Ільїн, Петро Петрович; Гуменюк, Ярослав Олександрович; Чорній, Віталій Петрович; Малюта, Микола Володимирович (НУБіП України, 2021)
Дано методичні вказівки до виконання та оформлення звітів лабораторних робіт з фізики. В навчальному видання ч.1 лабораторного практикуму представлено розділи (модулі): «Механіка», «Молекулярна фізика та термодинаміка», «Електрика ». Навчальне видання можна використовувати при підготовці до виконання та оформленні звітів до лабораторних робіт з фізики студентами інженерних та агробіологічних спеціальностей денної та заочної форм навчання, що вивчають фізику в двох семестрах.
Рекомендовано Вченою радою навчально-наукового інституту енергетики, автоматики та енергозбереження Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: фізика