Успішність природного насіннєвого поновлення сосни звичайної під наметом деревостану у найпоширеніших типах лісорослинних умов - Сендонін, Сергій Євгенович (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Лісова типологія як основа наближеного до природи лісівництва» (9-12 жовтня 2019 року).
Keywords: підріст; тип лісорослинних умов; лісове насадження; деревостан; намет