Практичні рекомендації щодо виробництва європейського сома в умовах глобального дефіциту продовольства - Вдовенко, Наталія Михайлівна; Шарило, Юрій Євгенович; Дерій, Ж. В.; Дмитришин, Роман Анатолійович; Поплавська, Олена Сергіївна; Герасимчук, Володимир Васильович; Небога, Галина Іванівна; Маргасова, Вікторія Геннадіївна; Талавиря, Олександр Миколайович; Варшавська, Н. Г.; Федоренко, Микола Олександрович; Шепелев, Сергій Сергійович; et al. (АСТЕКС, 2019)
У рекомендаціях розкрито основні складові щодо виробництва європейського сома з використанням інструментів впливу на забезпечення конкурентних переваг в умовах глобального дефіциту продовольства. Розраховано на працівників рибного господарства, слухачів курсів підвищення кваліфікації, науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів, фахівців аграрного сектору економіки України.
Keywords: сом; європейський сом