Оцінка впливу на довкілля на FSC сертифікованих підприємствах лісового господарства як складова системи управлінських рішень - Павліщук, Оксана Петрівна; Кравець, Павло Васильович (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: вплив на довкілля; лісові господарства; стандарти спливу; environmental impact; forestry; surfacing standards; Auswirkungen auf die Umwelt; Forstwirtschaft