Фітопатологічна та ентомологічна характеристика насаджень сосни звичайної в лісових масивах ДП «Тетерівський лісгосп» - Осипенко, І. С.; Бойко, Галина Олександрівна (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Лісова типологія як основа наближеного до природи лісівництва» (9-12 жовтня 2019 року).
Keywords: збудники хвороб; шкідливі комахи; біоценоз