Газета "За сільськогосподарські кадри", № 26 (16 вересня), 1980 - (:unkn) unknown (УСГА, 1980)
Зміст: Шевченко, І. До нових зустрічей / І. Шевченко. - С.1 : Фото В. Шевченко Кравченко, Л. Гарний приклад / Л. Кравченко. - С.1 Краснов, В. В прес-центрі змагань / В. Краснов. - С.2 : фото О. Левченка П’єдистал пошани . - С.2 Козинець, М. Завжди влучати в ціль / М. Козинець. - С.2 Анатольєв, С. Чим сильна команда / С. Анатольєв. - С.2 Збірна УСГА з гандболу - переможець змагань . - С.3 : Фото О. Левченка, В. Шевченка Нова експозиція Народного музею УСГА . - С.3 : Фото Г. Аркадьєва Кармазін, Ю. Герої трудових буднів / Ю. Кармазін. - С.3 Дерій, В. Студентська кмітливість / В. Дерій. - С.3 Третій трудовий семестр студентів нашої академії в розпалі . - С.3 : Фото О. Левченка Пересунько, Ю. Початок хліборобства / Ю. Пересунько. - С.3 Крупін, В. Між Непрядвою і Доном. До 600-річчя Куликовської битви / В. Крупін. - С.3 Лозовий, М. Срібне літо. З любов’ю до природи / М. Лозовий. - С.4 Ліричні рядки . - С.4 Леліков, М. Каштани Києва / М. Леліков. - С.4 Іриніна, Ш. Співець моря. У світі прекрасного / Ш. Іриніна. - С.4
Keywords: Олексієнко, Андрій Андрійович; Гаптар, Володимир; Попова, Н.; Айвазовський, І. К.