Організаційно-технологічної сумісності технологічних процесів, які виконуються на стаціонарних постах - Кузьмінський, Р.; Барабаш, Р. (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: організаційно-технологічна сумісність (ОТС); технологічні процеси; технічне обслуговування; organisational and technological compatibility (OTC); Organisatorische und technologische Kompatibilität (OTC); technologische Prozesse; technological processes; technical maintenance