Надійність обладнання галузі: переробні та харчові виробництва - Сухенко, Юрій Григорович; Паламарчук, Ігор Павлович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Сивак, Р. І. (ЦП Компринт, 2018)
Навчальний підручник містить основні положення надійності технічних систем в умовах переробних і харчових виробництв; механізм та принципи виникнення відмов; методи оцінки, випробування та прогнозування технічного стану, машина та їх складових, аналіз організаційних та технологічних методів підвищення надійності та відновлення робото здатності елементів технічних систем. Розроблені варіанти завдань для самостійної роботи спонукають студентів застосувати сучасні комп’ютерні технології до їх розв’язання, забезпечують якісне сприйняття ними навчального матеріалу. Підручник призначений для студентів спеціальності 181 «Харчові технології». Може бути використаний для підготовки студентів за спеціальностями: 162 «Біотехнологія та біоінженерія», 208 «Агроінженерія» та 133 «Галузеве машинобудування», а також може бути корисним спеціалістам підприємств харчових і переробних галузей АПК, аспірантам і науковим співробітникам
Рекомендовано вченою радою НУБіП України як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів
Keywords: надійність обладнання; переробні та харчові виробництва; equipment reliability; processing and food production