Філософія з основами логіки - Супрун, Аліна Григорівна (My University, 2024)
Навчально-методичні вказівки з дисципліни «Філософія з основами логіки» для студентів факультету ветеринарної медицини спеціальності 212 «Ветеринарна медицина» ОС «Магістр» НУБіП України» (скорочений термін). Методичні вказівки містять курс лекцій, теми семінарських занять, завдання для самостійної роботи студентів, теми рефератів та есе, список рекомендованої літератури, практичні рекомендації щодо підготовки до цих видів занять, словник термінів. Для студентів спеціальності «Ветеринарна медицина» ОС «Магістр».
Keywords: філософія; логіка; philosophy; logic