Головні бренди на ринку гідравлічних фільтрів - Новицький, Андрій Валентинович; Бистрий, Олександр Миколайович; Гура, Микола Миколайович (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019».
Збірник тез доповідей VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019»
Keywords: гідравлічний привод; гідравлічні фільтри; фільтрація рідин; hydraulic drive; hydraulic filters; liquid filtration; Hydraulikantrieb; Hydraulikfilter