Вікова і педагогічна психологія - Токарева, Наталя Миколаївна; Шамне, Анжеліка Володимирівна (My University, 2017)
Дане видання презентує основні теоретичні положення вікової та педагогічної психології як навчальної дисципліни: психологічні закономірності психічного розвитку особистості, специфічні ознаки психічного розвитку когнітивної, емоційно-вольової, поведінкової сфери суб’єкта життєтворчості в онтогенезі; розкрито закономірності особистісного становлення у просторі навчально˗виховного процесу. Підручник адресований студентам вищих навчальних закладів, а також усім читачам, які цікавляться проблемами вікової та педагогічної психології. Може використовуватися для самостійної роботи студентів, при підготовці до семінарських занять, екзаменів і заліків
Keywords: педагогіка; психологія