Оптимізація режиму руху скребкового конвеєра для транспортування зерна - Ловейкін, Вячеслав Сергійович; Ляшко, Анастасія Петрівна; Сорока, О. В. (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: рух скребкового конвеєра; транспортування зерна; скребкові конвеєри; оптимізації режиму руху; scraper conveyor movement; grain transportation; scraper conveyors; optimisation of traffic flow