Occupational safety of operators working on tractors - Marchyshyna, Y. I. (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей вчених, науковців, науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників ІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Агроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку", в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку агроінженерної галузі економіки України, надійності технічних систем, технологій і техніки інженерії, удосконалення та нові розробки технологічних процесів, технічних засобів.
Збірник тез доповідей ІІ міжнародної науково-практичної конференції "Агроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку " (7-8 листопада 2019 року) присвячена 90-й річниці з дня заснування механіко-технологічного факультету НУБіП України
Keywords: Occupational safety; operators working on tractors; overturns; runovers; power take-off entanglements; older tractors; охорона праці операторів; оператори що працюють на тракторах