Застосування комп’ютерної графіки для формування громадянських почуттів дітей старшого дошкільного віку засобами української символіки - Вірченко, В. В. (My University, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників XIV Міжнародної науково-практичної конференції «Обуховські читання» з нагоди 93-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, академіка АН ВШ України, Обухової Віолетти Сергіївни (1926-2005), в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку прикладної геометрії та інженерної графіки, дизайну, питання викладання графічних дисциплін.
Збірник тез доповідей XIV Міжнародної науково-практичної конференції «Обуховські читання» з нагоди 93-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, академіка АН ВШ України, Обухової Віолетти Сергіївни (1926-2005) 29 березня 2019 року
Keywords: комп’ютерна графіка; діти старшого дошкільного віку; українська символіка; громадянські почуття дітей; computer graphics; children of older preschool age; Ukrainian symbols; children’s civic sense