Методичні матеріали та завдання до семінарських занять з дисципліни «Земельне право» для студентів денної форми навчання, що навчаються за ОС «Бакалавр», спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій» - Лучко, Ірина Володимирівна (НУБіП України, 2025)
Висвітлено методичні матеріали та завдання до семінарських занять, наведені питання для теоретичної підготовки та самоперевірки знань студентів. До кожної теми приведено список рекомендованої літератури.
Рекомендовано до друку Вченою радою юридичного факультету
Keywords: право; земельне право; геодезія; землеустрій; law; land law; geodesy; land management