Електрообладнання мобільних машин - Шкарівський, Григорій Васильович (ЦП Компринт, 2020)
Навчальний посібник присвячений детальному вивченню загальної конструкції і основ функціонування електрообладнання мобільних машин. Наведено основні відомості про: загальні схеми електрообладнання мобільних машин; групи приладів електрообладнання; особливості конструкції, принцип дії , основні несправності, методи їх усунення, основні операції технічного обслуговування приладів електрообладнання. Розроблено і викладено тести для контролю знань студентів, що є невід’ємною частиною вивчення відповідного розділу дисципліни «Трактори і автомобілі» яка викладається для студентів інженерних факультетів вищих навчальних закладів спеціальності 208 – «Агроінженерія», ОС – бакалавр. Рекомендується вченим, аспірантам, докторантам, студентам та інженерним працівникам.
Рекомендовано до друку Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: електрообладнання; мобільні машини; електрообладнання мобільних машин