До питання про відтворення дібров Поділля на екоадаптаційних засадах - Фарисей, Олександр Сергійович (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: екологізація лісогосподарського виробництва; лісостани дуба; відтворення дібров; greening of forestry production; oak forests; recreation of oak forests; Eichenwälder; Wiederherstellung von Eichenwäldern