Використання і збереження водних ресурсів в Україні: сучасний стан імплементації норм права Європейського Союзу - Дейнега, Марина Андріївна (НУБіП України, 2019)
У статті аналізується сучасний стан впровадження дієвих механізмів правового забезпечення раціонального використання і збереження водних ресурсів в Україні з урахуванням вимог, встановлених міжнародними та європейськими стандартами. Задля досягнення окресленої мети досліджено правовий досвід ЄС в екологічній сфері.
Keywords: водні ресурси; право ЄС; водне законодавство України; імплементація